روسیه با خیارشور بزرگ سه نفر را به فضا فرستاد!!!

می توانید از یک ظرف شیشه ای با درب ضد هوا استفاده کنید.

آنها را از نور و گرما دور نگه دارید.

ترشی های  خیارشور بزرگ خود را در یخچال قرار ندهید.

شیشه ها و درب های خود را با آب گرم و صابون بشویید.

خوب آبکشی کنید، بگذارید شیشه ها کاملا خشک شوند.

شیشه ها را در یک قابلمه قرار دهید و با آب جوش بپوشانید.

بگذارید 5 دقیقه بماند.

شیشه ها را از آب خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.

لبه های شیشه ها را با یک پارچه مرطوب پاک کنید.

هر شیشه را حدود ¾ پر کنید.

با استفاده از یک دستمال کاغذی تمیز و مرطوب، داخل شیشه را پاک کنید.

ممکن است لازم باشد شیشه ها را یک ربع پر کنید اگر دهانه گشاد دارند.

خیارشور

یک تکه کاغذ روغنی یا کاغذ مومی را روی شیشه قرار دهید.

این کار از شناور شدن ترشیجات جلوگیری می کند.

آیا می توانید خیار شور را در سالاد بخورید؟

بله، تو میتونی! آنها ترد و با طراوت هستند و افزودنی عالی برای هر سالادی هستند.

سرکه عنصر مخفی است که طعم متمایز آنها را می دهد. من همیشه خیارشور خودم را درست می کنم.

آنها بسیار خوشمزه تر از ترشی های فروشگاهی هستند و هفته ها در یخچال نگهداری می شوند!

خوشمزه ترین خیار چیست؟

خوشمزه ترین خیار خیار شور است.

آنها در تمام طول سال در دسترس هستند و طعم کمی ترش دارند.

خیارشور برای سالاد مخلوط، ترشی و سایر غذاهای ترشی ایده آل است.

اگر بتوانید آنها را تازه پیدا کنید، عالی است!

اگر باید آنها را از خواربار فروشی بخرید، به دنبال خیارهای کوچکتر با بافت سفت باشید.

شما همچنین می خواهید به دنبال آنهایی باشید که در مرحله درست رسیدن چیده شده اند.

هرچه رسیده تر باشند، آبکی تر خواهند بود، بنابراین بهتر است برخی از آنها را انتخاب کنید که هنوز سفت هستند.

اینها برای سالاد و سبزیجات خام مخلوط شده بهترین هستند. خوش طعم ترین خیار: خوش طعم ترین خیار خیار شور است.

آنها در تمام طول سال در دسترس هستند و طعم کمی ترش دارند.

خیارشور برای سالاد مخلوط، ترشی و سایر غذاهای ترشی ایده آل است.

اگر بتوانید آنها را تازه پیدا کنید، عالی است.