پنج عنصر برای تازه نگه داشتن چای کوهی خشک شده وجود دارد: نور، گرما، رطوبت، بو و هوا. کیسه های چای باید در ظرف اصلی خود یا در یک سطل پلاستیکی در بسته قرار داده شوند.
دمنوش های برگ دار باید در یک ظرف در بسته نگهداری شوند. تمام چای ها را در یک کمد تاریک در دمای اتاق ثابت قرار دهید. چای تمایل به جذب بوهای غذا و حتی سایر چای های با عطر قوی دارد، بنابراین آنها را جدا نگه دارید.
انجماد و نگهداری در یخچال توصیه نمی شود زیرا رطوبت وارد شده می تواند چای را تخریب کند. اگر چای باز نشود، حدود یک سال بعد از تاریخ «بهترین» باقی می ماند.
پس از باز شدن، چای های بسته بندی شده و برگ های شل حدود یک سال ماندگاری دارند. با این حال، برخی از چایهای سیاه و اولانگ میتوانند تا دو سال دوام داشته باشند و چایهای لطیفتر ممکن است تنها ۶ ماه دوام داشته باشند.
طعم بهترین راهنمای شما برای تعیین مدت زمان نگهداری چای در کمد است. از خرید چای های بطری گران قیمت یا چای از مغازه هایی که حاوی شیرین کننده های اضافه شده هستند خودداری کنید.
برای بهره مندی از حداکثر فواید نوشیدن چای، چای خود را در خانه دم کنید. میتوانید آن را گرم سرو کنید یا در ماههای گرم، یک پارچ چای سرد خانگی درست کنید.
چای سیاه و اولانگ معمولاً در آب داغ یا در حال جوش (حدود 210 درجه فارنهایت) خیسانده می شوند و حدود 4 تا 5 دقیقه دم می کنند. چای سبز در دمای کمی پایین تر 180 درجه فارنهایت از 4 تا 15 دقیقه خیسانده می شود. هر چه چای طولانی تر باشد، طعم آن با نت های تلخ قوی تر است.
افزودنی های شکر، خامه یا شیر می توانند محتوای پلی فنول چای را کاهش دهند. برای بیشترین فواید سلامتی، سعی کنید چای را به صورت ساده یا بدون افزودنی های زیاد سرو کنید.
کمی وانیل یا دارچین می تواند شیرینی را تقلید کند. برخی از دمنوش های گیاهی با طعم میوه به طور طبیعی بدون شیرین کننده ها طعم شیرینی دارند.