کشت زعفران گلخانه ای می تواند فرصتی جادویی برای برخی کشاورزانی باشد که به دنبال چالش سرمایه گذاری جدید هستند.
ما می توانیم در این روش یک نوع زعفران برتر داشته باشیم و همانطور که می دانید زعفران گران ترین ادویه دنیاست.
روشهای متعدد کشت زعفران گلخانهای در برخی کشورها انجام میشود و هر یک از آنها با شرایط محیطی خاص همان کشور سفارشی میشوند.
کشت زعفران هیدروپونیک و ایروپونیک دو روش استاندارد اصلی هستند و در اینجا به روش کشت زعفران ایروپونیک می پردازیم.
پس اگر می خواهید در مورد کشت زعفران گلخانه ای بیشتر بدانید، می توانید با ما باشید و از یادگیری چیزهای جدید لذت ببرید.
همچنین، اگر می خواهید جزئیات بیشتری در مورد این روش داشته باشید، می توانید برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
اینها برخی از مزایای زعفران گلخانه ای در مقایسه با روش کاشت زعفران خاکی است.
تسهیل فرآیند برداشت زعفران
مقداری از هزینه ها را کاهش دهید
مصرف آب را کاهش دهید
کنترل شرایط محیطی
افزایش میزان کروسین زعفران
این مزایا می تواند محرک خوبی برای تغییر روش های تولید زعفران باشد، اما اولویت ما باید شرایط موجود باشد.
اگر کشور شما منابع کافی برای کشت زعفران در خاک دارد، بهتر است ابتدا آن را امتحان کنید و سپس در صورت لزوم روش گلخانه ای را انجام دهید.
برای جلوگیری از اثرات بد آب و هوایی روی زعفران از روش کشت زعفران گلخانه ای استفاده می کنیم.
به عبارت دیگر در این روش پیازهای زعفران را در زمان گلدهی جابه جا می کنیم تا از باران و برف شدید نجات پیدا کنند.
درآمد حاصل از تولید زعفران گلخانه ای در گلخانه 100 متر مربع را محاسبه می کنیم.
در این مقیاس باید از 3 تا 4 تن پیاز Crocus Sativus استفاده کرد و برای این مقدار پیاز به طور متوسط می توان سالانه 5 کیلوگرم زعفران برداشت کرد.
همچنین یک جریان درآمدی دیگر نیز خواهیم داشت: ضرب پیاز زعفران.
اگر در سال شروع 5 تن پیاز بکاریم، در سال پنجم بیش از 20 تن پیاز خواهیم داشت. این تجارت نمونه ای زیبا از یک کسب و کار مقیاس پذیر است.