شکر ارگانیک از نظر کیفیت و مسائلی از این دسته، تفاوت های زیادی با شکر معمولی دارد. تمایز خط تولید شکر ارگانیک با شکر معمولی، به خاطر طبیعی بودن تمامی مراحل تولید می باشد.
از شکر سفید، دو نوع در بازار یافت می شود، یکی شکر ارگانیک و دیگری شکر معمولی. همانطور که می دانید، شکر ارگانیک طبیعی بوده و تمامی مراحل تولیدش از کشت نیشکر، چغندرقند و استویا گرفته تا تصفیه شکر، همه و همه دور از مواد شیمیایی اتفاق می افتد.
مقایسه خط تولید انواع شکر
در خط تولید شکر معمولی و در مراحلی همچون رنگبری، استفاده از موادی همچون جوهرقند جایز است. اما عدم استفاده از چنین موادی از خط تولید شکر ارگانیک، سبب تمایز این دو نوع شکر شده.
منبع: بازار قند و شکر ایران